Το Pilates είναι μια μέθοδος που αντιμετωπίζει το σώμα σαν σύνολο, χωρίς να προκαλεί τραυματισμούς, επικεντρώνοντας στη συμμετρική στάση του σώματος, στον έλεγχο της αναπνοής και στην ενδυνάμωση των κοιλιακών. Επιπλέον, επικεντρώνεται στη σταθεροποίηση της σπονδυλικής στήλης, της λεκάνης και της ωμοπλάτης, στην ευλυγισία των μυών, στην κινητικότητα των αρθρώσεων και στην ενδυνάμωση μέσω του ολικού εύρους κίνησης.

Το Reformer είναι το κρεβάτι όπου πραγματοποιούνται ασκήσεις της μεθόδου Pilates, το οποίο μοιάζει με επίπεδη πλατφόρμα που μετακινείται μπρος-πίσω. Επίσης, στο κρεβάτι Reformer βρίσκονται ενσωματωμένα ελατήρια που παρέχουν διαφορετικά επίπεδα αντίστασης. Στο Reformer, οι ώμοι του αθλούμενου κρατούνται σταθεροί ώστε να κινείται με απόλυτη ασφάλεια. Επιπλέον, υπάρχει και η δυνατότητα ρύθμισης σύμφωνα με το ύψος, τη δύναμη ή το επίπεδο της φυσικής κατάστασης του κάθε αθλούμενου και αφορά άτομα όλων των ηλικιών.

Το Pilates σε κρεβάτι Reformer προσφέρει όλα τα οφέλη της άσκησης, μεταξύ άλλων και την ευλυγισία, τη συνολική δύναμη και την ισορροπία, ανακουφίζοντας από το στρες και την ένταση, προάγοντας μία αίσθηση ευεξίας και βελτιώνοντας συνολικά την ποιότητα ζωής!